Universal Coaching Sjoerd 3

Visie

Deze wereld is ziek door disconnectie. Je voelt het in de pijn in je schouders en je onderrug, in onvervulde verlangens, in het knagende gevoel dat je anders wilt leven en je frustratie over de wereld om je heen.

Mijn doel is om mannen en vrouwen bij te staan in de zoektocht naar meer contact met hun lichaam en hun gevoel. En daarmee met hun intuïtie, verlangens en grenzen.

Voor de meeste mensen geldt dat ze het contact met zichzelf verliezen met iedere verdere stap in hun leven. In plaats van meer voelen en meer verdieping ervaren, gaan ze steeds meer en harder denken.

En met iedere gedachte raken ze verder verwijderd van wat ze écht willen. Iedere piekering zorgt voor meer stress. Iedere bedachte oplossing creëert een nieuw probleem.

Dat proces is omkeerbaar.

Door meer te voelen verbind je meer met wat je wilt in het leven en hoe je daar wilt komen. Je wordt krachtiger en zekerder. Je relatie met jezelf en je lijf verbetert en daardoor ook je relaties met anderen.

Je hebt twee keuzes: je opent je hart voor jezelf, anderen en nieuwe mogelijkheden of je kiest ervoor vast te blijven zitten.

– Sjoerd

Wat ik doe

Stroomt de energie in jezelf, tussen jou en anderen en voel je je verbonden met de wereld? In al mijn werk speelt energie een grote rol.

Als je een blokkade voelt dat kun je daar aan werken.

Soms voel je een blokkade als fysieke pijn of ongemak. Soms als onderdrukte of opborrelende emoties. Heel vaak uit een blokkade zich als onzekerheid, matheid en richtingloosheid.

Het kan helpen om wat meer te weten over waar je mee kampt. Vaker is het nodig om dieper in jezelf te leren voelen. In beide gevallen gaat het sneller als je daar samen met iemand aan werkt.

Ik kan je daarin ondersteunen met healingsessies (op basis van energetisch ademwerk) en mentoring. In healingssessies werk ik meer met de vrouwelijke energie. Mentoring is meer gericht op de mannelijke energie. Beide zijn open voor iedereen, hoe je je ook identificeert.

Klik hier om direct een afspraak te maken voor een kennismakingscall. En hier voor meer informatie over mijn aanbod.

Duister en licht zijn altijd in balans, zelfs als dat nog niet zo voelt.

– Sjoerd

Mijn pad

Ik knijp mezelf bijna dagelijks om te checken of ik niet droom, maar deze droom is mijn echte leven. En wat het extra mooi maakt is dat ik weet dat ik het zelf heb gecreëerd. En dat ging niet vanzelf.

Ik weet nu dat ik hier ben om jou te te helpen dieper te gaan: meer voelen, meer genieten, meer controle over de richting in je leven, meer ontspanning.

Er ging aan het vinden van deze missie een zoektocht door de duisternis vooraf. Ik vond er pijn, teleurstelling, uitputting, financiële problemen, emotionele wonden en ziekenhuisopnames.

Maar duister en licht zijn altijd in balans, zelfs als dat nog niet zo voelt. En dus vond ik ook geluk, genot, verdieping, vervulling, verbinding en rijkdom.

Om hier te komen heb ik veel boeken gelezen, podcasts geluisterd en naar teachers geluisterd. Maar het was leren voelen – met mijn lijf – wat me uiteindelijk verder bracht. De inhoud van de boeken, opleidingen en cursussen kwam pas daarna meer bij me binnen; toen ik voelde wat de woorden betekende.

Ik ben ervan overtuigd dat de enige ingang naar verdieping via het gevoel is. Voor mij zijn ademwerk, energetisch werk en tantra daarbij de belangrijkste puzzelstukken.

In mijn werk focus ik op ademwerk en energetisch werk om je dieper je laten voelen. Voor meer structuur en om ruimte te maken om te voelen, werk ik veel met oefeningen op basis van mannelijke en vrouwelijke polariteit.

Je kunt me ook vinden als begeleider op tantra events. Daarnaast schrijf ik als freelance schrijver over onder meer bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en seksualiteit.

Open Whatsapp
1
Stuur me een appje
Vertel me wie je bent en waar je aan wilt werken, en stuur me een appje met je vraag.
(Werkt het beste op mobiel.)