Universal Coaching Sjoerd 3

Visie

Deze wereld is ziek door disconnectie. Je voelt het in de pijn in je schouders en je onderrug, in onvervulde verlangens, in het knagende gevoel dat je anders wilt leven en in de maatschappij als geheel.

Voor de meeste mensen geldt dat ze het contact met zichzelf verliezen met iedere verdere stap in hun leven. In plaats van meer voelen en meer verdieping ervaren, gaan ze steeds meer en harder denken.

En met iedere gedachte raken ze verder verwijderd van wat ze écht willen. Iedere piekering zorgt voor meer stress. Iedere bedachte oplossing creëert een nieuw probleem.

Dat proces is omkeerbaar.

Door meer te voelen verbind je meer met wat je wilt in het leven en hoe je daar wilt komen. Je wordt krachtiger en zekerder. Je relatie met jezelf en je lijf verbetert en daardoor ook je relaties met anderen.

Je hebt twee keuzes: je opent je hart voor jezelf, anderen en nieuwe mogelijkheden of je kiest ervoor vast te blijven zitten.

– Sjoerd

Wat ik doe

“In al mijn werk speelt energie en polariteit een grote rol. Stroomt de energie in jezelf, tussen jou en anderen en voel je je verbonden met de wereld?

Als je een blokkade voelt dat kun je daar aan werken.

Soms voel je een blokkade als fysieke pijn of ongemak. Soms als onderdrukte of opborrelende emoties. Heel vaak uit een blokkade zich als onzekerheid, matheid en richtingloosheid.

Het kan helpen om wat meer te weten over waar je mee kampt. Vaker is het nodig om dieper in jezelf te leren voelen. In beide gevallen gaat het sneller als je daar samen met iemand aan werkt.

“Ik kan je daarin ondersteunen met healingsessies (op basis van energetisch ademwerk) en mentoring. In healingssessies werk ik meer met de vrouwelijke energie. Mentoring is meer gericht op de mannelijke energie.

Beide zijn open voor iedereen, hoe je je ook identificeert. Maar over het algemeen zal een healingsessie beter aansluiten bij een vrouw en mentoring bij een man.”

Klik hier om direct een afspraak te maken voor een kennismakingscall. En hier voor meer informatie over mijn aanbod.

Duister en licht zijn altijd in balans, zelfs als dat nog niet zo voelt.

– Sjoerd

Mijn pad

Ik weet nu dat ik hier ben om jou te inspireren en te helpen groeien door mijn eigen ervaringen. Het ging niet vanzelf om licht op die missie te laten schijnen. Ik vertel je graag wat meer over mijn pad.

Er ging een zoektocht door de duisternis aan vooraf. Ik vond er pijn, teleurstelling, uitputting, financiële problemen, emotionele wonden en ziekenhuisopnames.

Maar duister en licht zijn altijd in balans, zelfs als dat nog niet zo voelt.

En aan de andere kant vond ik geluk, genot, verdieping, vervulling, verbinding en rijkdom. Ik knijp mezelf bijna dagelijks om te checken of ik niet droom, maar deze droom is mijn echte leven.

Om hier te komen heb ik veel geleerd. Maar het was leren voelen – met mijn lijf – wat me uiteindelijk verder bracht. Alle boeken, opleidingen en cursussen die ik daarvoor had verslonden kwamen pas achteraf echt bij me binnen.

De enige ingang is voelen. Voor mij zijn ademwerk, energetisch werk en tantra daarbij de belangrijkste puzzelstukken.

In mijn werk focus ik op ademwerk en energetisch werk om je dieper je laten voelen. Voor meer structuur en om ruimte te maken om te voelen, werk ik met teachings over polariteit en met verschillende holistische coachingstechnieken.

Je kunt me ook vinden als begeleider op tantra events. Daarnaast schrijf ik als freelance schrijver over onder meer bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en seksualiteit.

Open Whatsapp
1
Stuur me een appje
Vertel me wie je bent en waar je aan wilt werken, en stuur me een appje met je vraag.
(Werkt het beste op mobiel.)