Sjoerd - Universal Coaching ©

Ademcoaching

Ademcoaching is iets voor jou als je voelt dat je er klaar mee bent. Je wilt stappen zetten in je werk, je beter voelen in je relatie, werken aan je gezondheid of een stap zetten in je persoonlijke ontwikkeling.

Ademcoaching uitproberen? Gratis eerste sessie!

Als je nog niet zeker bent of ademwerk iets voor je is dan kun je gratis een eerste sessie boeken (klik op de Whatsapp-knop rechtsonder).

Wat houdt ademcoaching in?

In een reeks ademsessies brengen we bewustzijn op wat je voelt en wat je belemmert. Ook kunnen we werken aan duidelijkheid over wat je nu echt wilt en hoe je stappen in die richting kunt zetten.

  • Ontdek wat je (niet) wilt
  • Leer betere keuzes maken
  • Omarm wie je bent en waar je staat
  • Ervaar hoe emoties je kunnen helpen

Elke coachingafspraak bestaat uit een intake, een actieve ademsessie, een ontspanningsfase en een reflectiegesprek. Aan het einde van een sessie kun je huiswerk meekrijgen.

Bewust verbonden ademhaling

Bij de ademcoaching wordt gebruik gemaakt van meerdere ademtechnieken. Het is een vrij intensieve manier van ademen die je tussen de 20 en 45 minuten aanhoudt.

Verbonden ademen betekent ademen zonder pauze tussen de in- en uitademing. Bewust ademen doe je als je voelt wat er met je gebeurt terwijl je ademt. Komen er emoties op? Is dat oké of probeer je ze te onderdrukken. Voel je tintelingen of verkramping in je lijf? Of zit je in je hoofd of val je misschien wel half in slaap.

Door waar te nemen wat er met je gebeurt tijdens een sessie hevel je onderbewuste processen (onderdrukken, uit de weg gaan, perfectionisme, pleasen etc.) naar het bewuste. Daar kun je ermee aan de slag gaan en patronen die niet meer voor je werken loslaten.

Ademcoaching is ook: energie laten stromen

Het woord energie betekent voor veel mensen verschillende dingen. In de meest letterlijke zin is het je brandstof, en raak je moe als die op is en voel je je sterker als je goed en gezond hebt gegeten.

Maar energie is ook iets wat altijd in jezelf zit en in alles om ons heen. Daarbij draait het meer om het vinden van balans dan om het omzetten van voeding in beweging.

Het mooie daarvan is dat dat je je altijd beter (energieker) kunt voelen als je de energie laat stromen. In ademwerk ontdek je waar de energie vastzit en hoe je die weer in beweging kunt brengen.

Concreet

In 1-op-1 ademcoaching help ik je meer lichaamsbewustzijn te krijgen. Waar stroomt het en waar niet. Daardoor kun je beter voelen wat je wilt, wie je bent en waar je staat.

Maak via de Whatsapp-knop rechtsonder een afspraak voor een gratis eerste sessie. Daarin kijken we naar waar jij tegenaan loopt en bepalen we samen hoe ademcoaching jou kan helpen.

Open chat
Vragen? App me gewoon.
Link naar WhatsApp
Vragen? App me gewoon.