Universal Coaching Sjoerd

Wat ik voor jou kan doen

Wat zou er gebeuren als je jezelf helemaal de ruimte zou geven om te leven zoals je wilt leven? Wat zou je dan doen? Hoe zou het eruitzien? Eén ding weet ik zeker, het voelt veel lekkerder dan hoe je nu leeft.

Veel mannen hebben geleerd hun gevoel te wantrouwen.

‘Doorgaan tot het bittere einde.’,

‘The winner takes all and gets the girl.’

‘Over lijken gaan.’

Met die onverzettelijke doelgerichtheid is op zich weinig mis, maar het is maar een kant van de medaille. Het is als de stuurman die zijn boot recht op de storm af koerst, zonder een goede kapitein die hem kan vertellen dat hij er beter omheen kan varen.

Die kapitein, dat is de optelsom van het mannelijke en het vrouwelijke. De kennis over de zee, het weer en het schip én de intuïtie om de veranderlijkheid van het weer en de onvoorspelbaarheid van de golven op waarde te schatten.

Het vrouwelijke in ons is ook de creative kracht in jouw business, het deel dat geniet van de schoonheid van de ondergaande zon, jouw deel dat wil dansen en gezien wil worden. Het is – kortom – het deel dat het leven leuk maakt.

Alles wat ik doe is erop gericht om jou te helpen meer te voelen. Zodat je gevoeligheid in combinatie met je rust en gronding een superkracht worden.


Als je met mij wilt werken dan kan dat op verschillende manieren. Je kunt 1-op-1 met me aan de slag or in een groep, online of offline. Ik organiseer ademcirkels, workshops en online coaching- en ademgroepen, houd voor mijn volledige aanbod instagram in de gaten.

1-op-1

Voor mannen die er klaar mee zijn en écht iets willen veranderen in hun leven. Die meer voldoening willen uit hun relatie, seksualiteit, werk en missie in het leven. Een 1-op1 coachingtraject is een commitment naar jezelf om het anders te doen. De doelen die we samen formuleren behaal je gegarandeerd als je op komt dagen voor jezelf, thuis oefeningen doet en durft andere keuzes te maken.

Geen twee sessies zijn hetzelfde. Samen bepalen we welke combinatie van ademwerk, energetisch werk, tantrische oefeningen, polariteitsoefeningen en gesprekken voor jou het beste werkt. Dit kan online of offline (face to face ontmoeten geeft meer mogelijkheden).

THE INTEGRATED LOVER 1-OP-1

Deze 1-op-1 coaching container is er van begin tot eind volledig op ingericht om jou dieper te laten voelen en volledige controle te geven over wat je voelt in je lijf, je emoties en hoe jij vol vertrouwen de wereld in stapt.


Losse ademsessies

Een losse sessie bestaat uit een intake, een lange transformerende ademsessie en vaak nog een meditatie of energetische oefening. In een losse sessie kun je diep gaan, dingen voelen die je niet voor mogelijk hield en oude patronen doorzien en loslaten.

Afspraak maken

Neem contact met me op via Whatsapp (knop op deze site), via Instagram of boek meteen een gratis kennismakingsgesprek.

Workshops en adem cirkels

Ik geef geregeld workshops gericht op meer voelen en het integreren van schaduwstukken. Voor mannen bied ik de workshopreeks Darkness Alchemy aan. Ik organiseer ademcirkels voor mannen én voor mannen en vrouwen.

Kijk op Hipsy voor mijn actuele aanbod.

Privé groepen, (bedrijfs)events en andere werkzaamheden

Neem contact met mij op voor ademsessies en workshops op maat voor bedrijfsevenementen of privégroepen. Ik ben ook beschikbaar als teacher, spreker en space holder voor andere evenementen.

Open Whatsapp
1
Stuur me een appje
Vertel me wie je bent en waar je aan wilt werken, en stuur me een appje met je vraag.
(Werkt het beste op mobiel.)